Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Έβρος Σουφλίου και επέστρεψε ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου

Ανακατατάξεις θα υπάρχουν στο νέο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο Έβρος Σουφλίου δεν δηλώθηκε. Αντιθέτως, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2017 ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου δεν δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Ανδρών και ουσιαστικά όλοι οι παίκτες του αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ όσοι δεν βρήκαν ομάδα, είδαν να μεταβιβάζονται τα δελτία τους στον Έβρο Σουφλίου.

Στο Σουφλί ο Σταμάτης Τσιακίρης προσπάθησε να κρατήσει ψηλά το επίπεδο του τοπικού μπάσκετ, αλλά η αλήθεια είναι ότι και τις δυο τελευταίες σεζόν η ομάδα του Έβρου τερμάτιζε τελευταία και καταϊδρωμένη στον πίνακα της βαθμολογίας.

Πλέον αποφασίστηκε ο Έβρος Σουφλίου να αποσυρθεί και ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου να επιστρέψει. Άλλωστε στο Σουφλί υπάρχει η διέξοδος του βόλεϊ για τα περισσότερα παιδιά που αναζητούν ένα άθλημα σε κλειστό χώρο, ενώ στο Διδυμότειχο δεν υπάρχει αντίστοιχο ζήτημα.

Έδρα του Σπάρτακου Διδυμοτείχου παραμένει το κλειστό γυμναστήριο Κώστας Γκατσιούδης, δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο, παρα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπιζει…