Champions League: Χωρίς Θρακιώτη στον αγωνιστικό χώρο αλλά με Θρακιώτες στην εξέδρα η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τσεχία

Στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα κριθεί η πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Οι γηπεδούχοι είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες κι ένα δοκάρι, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια αν και θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τη δοκιμασμένη ενδεκάδα των φιλικών, από την οποία απουσίαζε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ξανθιώτης αρχηγός της ομάδας έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ είχε πριν το ματς τετατετ με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως, μπορεί να μην υπήρξε Θρακιώτης στον αγωνιστικό χώρο, από την στιγμή που ο Τόρο έμεινε πάγκο και ο Ξενιτίδης στην Αθήνα, ωστόσο υπήρχαν Θρακιώτες στην εξέδρα. Μάλιστα, δύο επώνυμοι φίλοι του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν από την Κομοτηνή στην Τσεχία για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδας, φωτογραφήθηκαν πριν το ματς στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο Ολυμπιακός με τον Βασίλη Τοροσίδη και ανέβασαν την σχετική φωτογραφία στο social media.