Γ’ Εθνική: Επαναπατρισμός Ξανθιωτών, εδραίωση στις υψηλές θέσεις και αύξηση κόσμου οι στόχοι του νέου προπονητή του Λεύκιππου

Στην ιστοσελίδα του Λεύκιππου Ξάνθης μίλησε ο νέος κόουτς της ανδρικής ομάδας Χρήστος Βαχαρίδης δίνοντας το πρώτο… στίγμα της νέας σεζόν.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον πρόεδρο του συλλόγου Ματθαίο Σαββίδη, τον πρόεδρο του τμήματος καλαθοσφαίρισης Πέτρο Τσίλογλου και το Δ.Σ. της νέας μου ομάδας, τόσο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου όσο και για το γεγονός ότι με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον. Θα ήθελα πιο συγκεκριμένα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στους κυρίους Ξανθόπουλο, Ζακόπουλο, Ερμείδη , Ζάρα, Αποστολίδη, που βρίσκονται δίπλα σε κάθε επιθυμία του τεχνικού επιτελείου», είπε αρχικά ο Βαχαρίδης.

Για τους στόχους της ανδρικής ομάδας ανέφερε: «Έχουμε ως κύριο στόχο τον επαναπατρισμό αθλητών Ξανθιωτών, που έχουν τις ικανότητες, το ταλέντο και την διάθεση να προσφέρουν στον Λεύκιππο. Απόδειξη σαφής η προσθήκη των Χάρη Βοϊβατόπουλου και Αντώνη Ζαμπάκη, ενώ θα πούμε… ναι και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Επιπλέον στόχος μας είναι η προσθήκη παικτών που θα μείνουν στον Λεύκιππο και θα προσφέρουν στην ομάδα για πολλά χρόνια, που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου και θα «δέσουν» με τη νοοτροπία μας. Επιπλέον η δεύτερη χρονιά μας στην Γ’ Εθνική θέλουμε να αποτελέσει μια περαιτέρω εδραίωση στις υψηλές θέσεις του ομίλου, κάτι που επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί με πολύ καλό μπάσκετ».

Για τους Ξανθιώτες φιλάθλους ανέφερε: «Όραμά μας είναι η αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου στο «Φίλιππος Αμοιρίδης, κάτι που σαφώς συνδυάζεται με τα ανάλογα κίνητρα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό μπάσκετ κι εμείς θέλουμε δίπλα μας και τους μικρούς μας αθλητές της ακαδημίας και τους γονείς τους, οι οποίοι θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για επόμενους και επόμενους φιλάθλους. Όλα είναι «αλυσίδα» κι εμείς θέλουμε αυτή η «αλυσίδα» να μεγαλώσει και να δυναμώσει ακόμη παραπάνω».