Football League: Η 11άδα των διαιτητών και των βοηθών από την Θράκη που ανακοίνωσε η ΚΕΔ

Μια πλήρη ενδεκάδα συμπληρώνουν και διαιτητές και οι βοηθοί της Γ’ Κατηγορίας που συμπεριελήφθησαν από την ΚΕΔ στους πίνακες και της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, στον πίνακα με τους διαιτητές της σεζόν 2019-20 στην Football League, δηλαδή στην τρίτη πλέον τη τάξει κατηγορία της χώρας, περιλαμβανονται πέντε διαιτητές και έξι βοηθοί που ανήκουν στις τρεις ΕΠΣ της Θράκης.

Αναφορικά με τους διαιτητές, από την ΕΠΣ Έβρου αναφέρονται οι Θανάσης Κεφίλης και Βαλάντης Στρατούδης, από την ΕΠΣ Θράκης ο Χρήστος Κακουλίδης και από την ΕΠΣ Ξάνθης οι Φίλιππος Ανεστίδης και Θεόδωρος Γιαπουτζής. Αναλυτικά η λίστα των 110 διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Αναφορικά με τους βοηθούς, στις λίστες περιλαμβάνονται ο Μάριος Ναζιρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου, οι Γιώργος Δανδανίδης, Μάκης Δημητριάδης και Κώστας Καρακασίδης από την ΕΠΣ Θράκης και οι Κώστας Γκοντόλιας και Δημήτρης Τζιβαρτζίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά η λίστα με τους 196 βοηθούς με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, αναφορικά με τους παρατηρητές διαιτητής της Football League περιλαμβάνονται οι Χρήστος Ανδρούτσος και Γιώργος Κυριαζίδης από την ΕΠΣ Έβρου, Νίκος Μανάκας από την ΕΠΣ Θράκης και Βέργος Χαλβατζής από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά η λίστα με τους 144 παρατηρητής με ένα κλικ ΕΔΩ.