Στην Τρεντίνο και επίσημα ο Τζούριτς

Ο Ορεστιαδίτης άσος και αρχηγός της Εθνικής ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Ιταλική Τρεντίνο.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες o Μίταρ Τζούριτσ θα είναι ο αντικαταστάτης του Λούκα Βετόρι, βασικού παίκτη της ομάδας του Άντζελο Λορεντσέτι και της Εθνικής Ιταλίας.

Ο διεθνής άσος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Πέρασα δύο δύσκολες χρονιές, στις οποίες δυστυχώς έπαιξα λίγο εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού. Για μένα το Τρέντο είναι ένα ξεχωριστό μέρος. Εδώ έζησα αξέχαστες στιγμές στην καριέρα μου και μόνο εδώ μπορώ να ξαναβρώ τις σωστές συνθήκες για να κάνω μια επανεκκίνηση. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και την τεχνική ηγεσία για την μοναδική ευκαιρία να αγωνιστώ στην Μεγάλη κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ» σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Τρεντίνο ο Τζούριτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μιλώντας και για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τα προβλήματα του: «Επιτέλους,  είμαι καλά και έβαλα όλα τα προβλήματα που είχα τους τελευταίους μήνες πίσω από την πλάτη μου. Ακολουθώ ήδη ένα συγκεκριμένο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο επίσης κάνω  αυτές τις μέρες μακριά από το γυμναστήριο, δουλεύω χωρίς φόβο σε μια προσπάθεια να ανακτήσω τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά ξέρω ότι πρέπει να είμαι υπομονετικός γιατί δεν θα έρθουν όλα εύκολα».