ΕΠΣ Θράκης: «Πιστός» στα πράσινα ο Νουγκζάρη Μουζασβίλι

Για τρίτη σεζόν θα φορά την φανέλα της Δόξας Γρατινής ο αμυντικός Νουγκζάρη Μουζασβίλι.

Ο «Μούζα» ή «Νουγκζ» που στην αρχή της σεζόν αγωνίστηκε σε φιλικά μόνο προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τελικά αγωνίστηκε και την φετινή σεζόν στην ομάδα της Γρατινής και θα συνεχίσει και να φορά την ίδια φανέλα, αφού τα βρήκε με τον προεδρο της ομάδας Κώστα Τσιμπούκα και τον κόουτς Ζόραν Στοίνοβιτς.

Ο 23χρονος στοπερ για 10 περίπου χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανθρακικού, ξεκινώντας από τις ακαδημίες αγωνιζόμενος μέχρι την πρωτη ομάδα στην Α’ εθνική. Ακολούθησε η Άμφισσα και ο Φωκικός, η Δόξα Προσκυνητών και στην συνέχεια επέστρεψε στον Φωκικό για δεύτερη φορά, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης εντεκάδας στον μεγαλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης, φορώντας την φανέλα της Δόξας Γρατινής, ομάδας που θα αγωνίζεται για τρίτη χρονιά.

Η Δόξα Γρατινής μέρι στιγμής απέκτησε τους αφούς Στοίνοβιτς Λάζαρο και Χρήστο, τον Εφτούν Μπουτσακτσή, τον Αμέτ Ερκάν κρατώντας και τον βαικό της κορμό χάνοντας ωστόσο τον μικρό μάγο Νάση Στοινοβιτς που θα συμεχίσει στην Νυρεμβέργη.