Στην ομάδα του πατέρα του το πρωην μπακ στην ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Τουρασανίδης

Στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας θα αγωνίζεται ο πλάγιος πρωην αμυντικός στην ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Τουρασανίδης.

Ο πρωην μπακ του Αστερα Αιγείρου και πρωταθλητής με την Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου, φέτος αγωνιζόταν στον Ορφέα Ελεθευρούπολης στην ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Τουρασανίδης αγωνίστηκε στο παρελθόν στο τοπικό Βυζάντιο αφού η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα Καβάλας, στα Κ20 της Καβάλας, στον Αετό Ορφανού, στην ΑΕ Πιερεων, στον Αστέρα Αιγείρου, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και στον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων.

Ήταν από τα βασικά στελέχη στην πορεία για τον τίτλο μετά από 31 χρόνια για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και μέλος της καλύτερης ομάδας της σεζόν 2016-17. O πατέρας του Λευτερης είναι προπονητής στην ΕΠΣ Θράκης και στο παρελθον σαν παίκτης αντιμετωπισε τον Πανθρακικό.

H ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου:Καλησπέρα φίλοι μου !!!
Το όνομα του παρακάτω ποδοσφαιριστή δεν είναι άγνωστο στο σωματείο μας , μάλιστα αν γυρίσουμε πίσω είκοσι και πλέον χρόνια θα δούμε πως την δεκαετία του ‘90 στον τεράστιο εκείνον #ΜΕΓΑ συναντάμε ξανά αυτό το όνομα.
Ο πατέρας του συγκεκριμένου ήταν και αυτός μέλος της οικογένειας εκείνου του #ΜΕΓΑ που έλαμψε εκείνη την εποχή.
Ο Γιώργος Τουρασανίδης είναι το νέο απόκτημα του #ΜΕΓΑ , με την Διοίκηση να προχωράει στην ενσωμάτωση του αμυντικού στην ομάδα , με μεταγραφή από την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης.
Η Διοίκηση εύχεται στον Γιώργο υγεία και καλή δύναμη στην σκληρή δουλειά που τον περιμένει και να ευχηθούμε να γραφτεί κι αυτός στην ιστορία της ομάδας όπως και ο πατέρας του Ελευθέριος Τουρασανιδης.

««ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ»»