ΕΠΣ Θράκης: Διαφορετικοί δρόμοι λόγω … ΠΑΟΚ για Δόξα Σώστη και Σάκη Δανίδη!

Μετά από ένα χρόνο και μια επιτυχημένη σεζόν κυρίως στον α’ γύρο της ΕΠΣ Θράκης οι δρόμοι της Δόξα Σώστη και του Σάκη Δανίδη χωρίζουν κυρίως για οικογενειακούς λόγους.

Ο Χρήστος Δανίδης ο γιος του Σάκη που πρόσφατα πήρε το UEFA C ξεχωρίζει στις μικρές ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονικη και είναι πιθανη η εγκατάσταση της οικογένειας στην συμπρωτέυουσα και έτσι ο παλαίμαχος από πέρυσι παίκτης των Πανθρακικού, Αναγέννησης Επανομής, Δόξας Γρατινής, Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Λεωνιδίου, Εθνικού Αστέρα, Έβρου Σουφλίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κοσμίου και Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου δεν θα κάθεται στον πάγκο του Σώστη.

Η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη: Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Δανιδη για το επιτυχημένο του ξεκίνημα που έκανε πέρυσι ως προπόνητης με την ομάδα μας. 
Νομίζουμε ότι το ντεμπούτο του στους πάγκους σαν προπονητής θεωρείται επιτυχημένο. Επειδη γνωρίζουμε ότι η χρονιά θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και για τον ιδιο γιατί ο μικρός γιος του Χρήστος διαπρέπει στον Παοκ Θεσσαλονίκης, αποφασίσαμε σε αλλαγή του προπονητή της ομαδας.
Καλή επιτυχία στον μικρό Χρήστο και στον κόουτς με όλη μας την καρδιά.