Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κομοτηνή παρουσία του Τζενάμο το 2ο camp της ΕΜΑΤ

Oλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το δεύτερο goalkeepers summer camp του Γιώργου Βλαδιμηρίδη και της ακαδημία τερματοφυλάκων της ΕΜΑΤ με καλεσμένο τον παλαίμαχο πλεον τερματοφύλακα Λουιτζι Τζενάμο με προυπηρεσία σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Αιγαλεω, Ατρόμητο, Λαμία, Παναιτωλικό και από το καλοκάιρι στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ως προπονητή.

Πέρυσι την ιδια περίοδο είχαμε το 1ο camp και από τότε ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης κατάφερε και διοργάνωσε άλλα 5 mini camp 4 στην Κομοτηνή και ένα στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Διονυσίου Χιώτη σε ένα διάστημα ενός έτους πράγμα αξιέπαινο καθώς δείχνει το μεράκι και την αγάπη για τα παιδιά του τόπου μας.

Χαμόγελα γνώσεις και αγάπη για το άθλημα ήτανε τα συναισθήματα μπορούσες εύκολα να διακρίνει σε αθλητές προπονητές και οι γονείς με τον Τζενάμο πολύ απλό να δέχεται τα ερωτήματα και τις απορίες των εκκολαπτόμενων κήπερ για την θέση 1 αλλα και την καριέρα του που φέτος ολοκληρώθηκε.

Πλέον οι επόμενοι στόχοι της ακαδημίας όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος του όλου project Γιώργος Βλαδιμηρίδης είναι οι προπονητικές ημερίδες σε κάθε Ακαδημία της Θράκης μέσα στο επόμενο έτος.

Ο ίδιος δήλωσε: “Το στοιχείο των τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια ήταν στην κατάψυξη με μεμονωμένες προσπάθειες όπου δίχως βοήθεια από την κοινωνία απέβησαν άκαρπες.

Πλέον έχει πραγματοποιηθεί ένα δίκτυο μέσω εμού μεταξύ των προπονητών τερματοφυλάκων όλης της Θράκης όπου ανταλλάσσουμε ιδέες και σε βάθος χρόνου θα μπορέσουμε να προσφέρουμε κάτι το οργανωμένο και πιο εξειδικευμένο για τα παιδιά.

Δεν θα προβούμε σε υποσχέσεις ούτε σε εύκολες δηλώσεις καθότι μόνο δύσκολος είναι ο χώρος που έχουμε διαλέξει αλλά η αγάπη για προσφορά σε παιδιά που έχουνε ένα ταλέντο και ένα όνειρο είναι κάτι το οποίο δεν ανταλλάσσετε.

Δημόσια θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολλούς ανθρώπους που με βοήθησαν στη ζωή μου και συνεχίζουν. Θα αναφερθώ σε δύο συγκεκριμένα τον Γεώργιο Μυστρίδη και τον Γεώργιο Βιόπουλο που συνέβαλαν στην ζωή μου σημαντικά προς το θετικό. Και φυσικά την οικογένειά μου που είναι πίσω από κάθε βήμα μου.”

“Τερματοφύλακες μείνατε σε αναμονή για τα καλύτερα έρχονται”

Η ανακοίνωση της ΕΜΑΤ: Έτσι όμορφα και οικογενειακά κλείνει για εμάς το καλοκαίρι.
Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή τον Κ. Λουίτζι Τσένναμο που ήρθε να μας μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του άλλα και την εξαιρετική προσωπικότητα του που γονείς, παίκτες και προπονητές λάτρεψαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και προπονητές Stelios Boukas Αντώνης Χατζητζίβας Γιώργος Μητικάνης για την εξαιρετική παρουσία τους και για την καθημερινή αγάπη που δείχνουν για αυτά τα παιδιά, καθώς και τους γονείς για την αγάπη τους και την υπομονή τους σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστούμε της ΕΠΣ Θράκης για την άψογη συνεργασία στο θέμα γηπεδικών εγκαταστάσεων και για την προθυμία τους να βοηθήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα παιδιά μας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα πάει στα παλικαράκια μας όπου σε καθημερινή βάση προσπαθούν για το όνειρο τους…
Είμαστε δίπλα σας και από εμάς να θυμάστε ότι “τα αγαθά κόποις κτώνται”.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!