Football League: Επιστροφή στην Ρόδο για τον Ανδρέα Μκρτσιάν

Στο Νησί των Ιπποτών, αλλά στον Διαγόρα αντί της Ρόδου επιστρέφει ο Εβρίτης αμυντικός Ανδρέας Μκρτσιάν, που αγωνιζόταν στον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο 31χρονος Αρμένιος στην καταγωγή αμυντικός, γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1988 στην Αλεξανδρούπολη, έμεινε ελεύθερος από τον Νέστο Χρυσούπολης με τον οποίο αν και αμυντικός πέτυχε 11 τέρματα στο πρωτάθλημα και παραλίγο να τον οδηγούσε στην άνοδο Football League που χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλα θα αγωνίζεται στην κατηγορία αυτή με τον φιλόδοξο Διαγόρα σύμφωνα με την mikriliga. Στο παρελθόν έφτασε κοντά σε συμφωνία με το γηραιό της Ρόδου.

Ξεκινησε από τις ακαδημίες της Άνθειας, ενώ συνέχισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και ακολούθησαν η ΠΑΕ Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η Πιούνικ Ερεβάν στην Αρμενία που στέφθηκε πρωταθλητής, η Κοζάνη στην Γ’ Εθνική, η Νίκη Βόλου, η Δόξα Δράμας (δυο φορές), η Λαμία την οποία ανέβασε στην Β’ Εθνική, η Καβάλα, ο Πανθηραικός, η Ρόδος και ο Νέστος Χρυσούπολης δυο φορές.

Ο Διαγόρας φέτος του Σούλη Παπαδόπουλου έχει μεγάλους στόχους και ο Μκρτιαν την φετινή σεζόν έκανε από τις καλύτερες και σίγουρα την πιο παραγωγική, στην καριέρα του, ενώ αγωνίστηκε και με την ομάδα της Δυτικής Αρμενίας φτάνοντας μέχρι τον τελικό της CONIFA.  

Η ανακοίνωση: “Τον 31χρονο Ανδρέα Μκρτσιάν που έπαιξε και στη Ρόδο, απέκτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ”Η Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις!

Αυτή τη φορά συμπεριέλαβε στο ρόστερ της τον έμπειρο αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν. Γεννημένος την 1η Απριλίου 1988, ο Μκρτσιάν αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και η προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης.

Το νέο απόκτημα του ‘’γηραιού’’ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των ομάδων: Α.Ε. Θράκης, Πιούνικ Ερεβάν (Αρμενία), Κοζάνης, Νίκης Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμίας, Πανθηραϊκού και Α.Σ. Ρόδου.

Η Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.