Mε τις ψήφους των τεσσάρων εκπροσώπων της Θράκης υπερψηφίστηκε ο απολογισμός της ΕΠΟ

Υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λαμβάνοντας τις ψήφους και των τριων ΕΠΣ της Θράκης καθώς και της ΠΑΕ Ξάνθη.

Η ΠΑΕ Ξάνθη εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν στην Αθηνα από την Αλεξανδρούπολη και μάλιστα κινδύνευσε να χάσει την πτήση του εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας που υπήρχαν κοντά στο αεροδρόμιο εξαιτίας της έλευσης στην Θράκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΕΠΣ Έβρου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Παντελή Χατζημαρινάκη έχοντας ως αναπληρωματικό μέλος στην ΓΣ τον ταμία της Ένωσης Ευάγγελο Γκαρέλη. Η ΕΠΣ Θράκης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της Μάνο Γαβριηλίδη με αναπληρωματικό τον ταμία Χρήστο Κουκουλάκη. Η ΕΠΣ Ξάνθης από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Τριάντη με αναπληρωματικό μέλος τον γενικό γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα.

Το παρών στην ΓΣ έδωσε φυσικά ως μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης. Η Γενική Συνέλευση δεν είχε ιδιαίτερες εντάσεις με το μπλοκ του Ολυμπιακού να δείχνει απομονωμένο και να καταψηφίζει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Αυτό μεταφράζεται σε μόλις πέντε ψήφους, αυτές της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της ΕΠΣ Πειραιά που εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Ανατολάκη, της ΠΑΕ ΑΕΛ, της ΕΠΣ Εύβοιας και της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ παρών ψήφισε η ΕΠΣ Λακωνίας. Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός πέρασαν με 56 ψήφους υπέρ (οι τέσσερις θρακιώτικες), 5 κατά και 1 παρών. Επίσης υπερψηφίστηκε και η πρόταση να λαμβάνει αποζημίωση 5.000 ευρώ ως μηνιαίο μισθό ο πρόεδρος της ΕΠΟ.