Παρουσία Τζίμα και Μουστακίδη τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Έλενας Σώκου στην Αλεξανδρούπολη

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Έλενας Σώκου που είναι υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία, στην Αλεξανδρούπολη, επί της οδού Δικαστηρίων 36, στον 1ο όροφο.

Στην τελετή, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, τοπικών πολιτικών, στελεχών της ΝΔ  και φίλων της Έλενας Σώκου που θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της και να της ευχηθούν κάθε επιτυχία στο νέο της αυτό ξεκίνημα στον πολιτικό στίβο.

Αναμεσα στους παρεβρισκόμενους, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία του evros24, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης αλλά και ο Γιάννης Τζίμας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Πετοσφαιρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η Ελενα Σώκου, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στον Εβρο, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στην κάλπη και να την ψηφίσει.«Εγώ διαφέρω και σας το λέω με το χέρι στην καρδιά. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Δέκα χρόνια τώρα βλέπουμε το νομό μας να υποβαθμίζεται.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι κρίσιμα. Εμένα με νοιάζει τι θα γίνει στον τόπο μου κι όχι τι θα γίνει σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είμαι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά κατεβαίνω με τον Έβρο. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα», είπε χαρακτηριστικά.