Επιστροφή στα Πηγάδια για τον Γιούρι Λοντίγκιν

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει αναδείξει στην σύγχρονη ιστορία της η Ξάνθη και ποτέ δεν το ξεχνά και ο ίδιος αυτό.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε στον Ολυμπιακό, ως δανεικό από την Ζενίτ αλλά πλέον είναι ελεύθερος να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Για την ώρα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ξάνθη, όπου συνεχίζει και τις ατομικές προπονήσεις στα Πηγάδια. Από εκεί και η φωτογραφία που ο ίδιος ανήρτησε.

Πολλοί θα ήθελαν να δουν τον Λοντίγκιν να φορά ξανά την φανέλα με το Νο1 την Ξάνθη, η οποία άλλωστε αναζητά ακόμα τον διάδοχο του Ζιβκοβιτς αφού ο νεαρός Σέρβος που αποκτήθηκε δεν ήρθε για βασικός.

Δεδομένων των κινήσεων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την ΠΑΕ, μια τέτοια ανακοίνωση θα επιτύγχανε την άμεση αντιστροφή του αρνητικού κλίματος. Ωστόσο θεωρείται δύσκολο τη δεδομένη στιγμή.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θεωρείται βέβαιο ότι θα ήθελε να επιστρέψει – και για οικογενειακούς λόγους – στην Ξάνθη κάποια στιγμή. Ωστόσο θεωρείται απίθανο να μπορέσει η ομαδα να κάνει την υπέρβαση που θα απαιτούνταν για την επιστροφή του, έξι χρόνια μετά, στα Πηγαδια για λόγους πέραν των προσωπικών ατομικών προπονήσεων που πραγματοποιεί…