Επιστροφή για τρίτη φορά στην ΑΕΚ για τον 40χρονο «πιστολέρο» Κώστα Άγγο έχοντας συμπαίκτη τον γιο του!

Ακάθεκτος συνεχίζει στα γήπεδα και να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα ο 40χρονος πρώην επιθετικός της Ξάνθης και πολλών άλλων ομάδων Κώστας ‘Αγγος.

Ο Σερραίος στην καταγωγή γεννημένος στο Μόναχο επιθετικός που σήμερα 22 Ιουνιου συμπλήρωσε τα 40 του χρόνια, συμφώνησε και θα συνεχισει την πολυετή καριέρα επιστρεφοντας στην ΑΕΚ Καβάλας όπου ήταν πρώτος σκόρερ στην Α`κατηγορία. Φετος αγωνίστηκε στον Βύρωνα Καβάλας χάνοντας στο φινάλε το πρωτάθλημα από την Δόξα Θεολόγου, ενώ για 4 σεζόν ήταν πρώτος σκορερ στην ΕΠΣ καβάλας και μια στις Σερρες.

Εκεί στην ΑΕΚ Καβάλας θα συναντήσει και το γιό του Νικο όπου θα είναι συμπαίκτες. Θυμίζουμε οτι αγωνίστηκε μια τριετία στην Ξάνθη απο το 1998 εως το 2001 εχοντας 10 συμμετοχές χωρίς καποιο τέρμα.

Ξεκινησε από το Χρυσό Σερρών (αγωνίστηκε δυο φορές) και αγωνιστηκε σε Ξανθη, Καβαλα, Μαρκό, Δόξα Δράμας (δις), Καστοριά, Θρασύβουλος, Ηλιούπολη, Κορωπί, Εορδαϊκός, Κεραυνό Πέρνης (δις), Ηρακλή Καβάλας, Βύρωνα Καβάλας και στην ΑΕ Καβαλας όπου θα είναι παίκτη της για τρίτη φορά.