Με βασικό Ξενιτίδη και αλλαγή ως… στόπερ τον Τοροσίδη το πρώτο φετινό διεθνές φιλικό του Ολυμπιακού

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έπαιξε ο Ολυμπιακός που αντιμετώπισε τη Βιτορούλ στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε με σκορ 3-2 την ομάδα από τη Ρουμανία σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.

Oι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 30’ με γκολ του Μάνου. Στο 32’ ο Ανδρούτσος έκανε το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους, ενώ στο 34’ μείωσαν οι Ρουμάνοι με τον Γκανέα. Στο 55’ ο Γκιγιέρμε σκόραρε για το 3-1 και στο 61’ ο Ιάνκου μείωσε σε 3-2.

Στις πρώτες δοκιμές που έκανε ο Μαρτίνς σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Βιτορούλ στη φετινή προετοιμασία αξίζει να σημειώσουμε κάποια πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, στόπερ αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τοροσίδης μαζί με τον Ουσεϊνού Μπα, ενώ στο πρώτο μέρος το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας συνέθεσαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βούκοβιτς.

Ως βασικός ξεκινησε ο έτερος Ξανθιώτης της ομάδας, ο Ξενιτίδης, που άφησε θετικές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να τιν δούμε να προωθείται πιο συχνά στην πρώτη ομάδα. Αντικαταστάθηκε από τον Γκιγέρμε στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε με δύο επιθετικούς τον Μάνο και τον Σολδάνο.