Αθλητικά έργα αξίας 15 εκατ. ευρώ με υπογραφή του Θρακιώτη Στάθη Γιαννακίδη από την Κρήτη ως τις Σέρρες αλλά όχι και στην Θράκη!!!

Η ΓΓΑ ενέκρινε χρήματα για 20 νέα αθλητικά έργα σε 19 νομούς και επιπλέον έξι μελέτες για αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει υπό την εποπτεία της. Αυτά φέρουν την υπογραφή του βουλευτή Ξάνθης και αρμόδιου υφυπουργού Οικονομίας Στάθη Γιαννακίδη. Ωστόσο κανένα από αυτά τα έργα δεν προβλέπεται για την Θράκη ή έστω την Ανατολική Μακεδονία.

Το πιο κοντινό αλλά και πιο ακριβό έργο είναι αυτό που αφορά το κολυμβητήριο στις Σέρρες, για το οποίο εγκρίθηκε κονδύλι 5.590.000 ευρώ. Μάλιστα, αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση ερυθρόλευκων μέσων ενημέρωσης. που επισημαίνουν ότι την ίδια στιγμή για το κολυμβητήριο “Π. Καπαγέρωφ” που καλύπτει τον Πειραιά προβλέπονται μόλις 100.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π..Δ.Ε.) για το 2019, κατατέθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η ένταξη 20 νέων αθλητικών έργων σε 19 νομούς της χώρας, καθώς και έξι μελετών για Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, εποπτευόμενα από τη Γ.Γ.Α.. Τα έργα αφορούν σε συντηρήσεις, επισκευές και νέες κατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Το κολυμβητήριο των Σερρών είχε κατασκευασθεί το 2004, απο τότε λεηλάτηθηκε και έμεινε μια γούρνα, ενώ στο “Π. Καπαγέρωφ” παίζει ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και προπονούνται δεκάδες παιδιά απο σωματεία του Πειραιά», σχολιάζουν τα ερυθρόλευκα μέσα ενημέρωσης όπως το Φως. Τι να πούμε και στην Θράκη δηλαδή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι την υπογραφή την βάζει το μοναδικό στέλεχος της κυβέρνησης από την περιοχή μας.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 19 ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ