Φιλικό των διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης με … παράπονα για τα σφυρίγματα και επικράτηση των νέων! (+photos)

Με ένα οικογενειακό ποδοσφαιρικο διπλό αποχαιρέτησαν την χρονιά οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης με τους νέους να επικρατούν των μεγαλυτέρων με 5-3 παρά τα … εχθρικά σφυρίγματα που είχαν από τους τριάδα των διαιτητών κυρίως στο β’ μερος.

Χωρισμένοι σε δύο ηλικιακές ομάδες τους Κ30 και τους Άνω των 30 οι διαιτητές έδειξαν πως εκτός από τους κανονισμούς γνωρίζουν να χειρίζονται και το τόπι.

Όπως γραφει το Περισκοπιο από όπου και οι φωτογραφίες, στο 10′ ο Διονιδης άνοιξε το σκορ για τους Κ30, ενώ οι προσπάθειες των Κουμπαρακη και Χαμαλιδη να φέρουν το ματς στα ίσια για τους Α30 βρήκαν σε ετοιμότητα τον πορτιέρο Σαράντη Πανταζη με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Σάκης Λαπατας που αν και στο παρελθόν τερματοφύλακας αγωνίστηκε μέσα ως επιθετικός, ενω ήταν και ο προπονητής της ομάδας του, κέρδισε το πέναλτι από τον Κουμπαρακη με τον ίδιο να ευστοχεί απέναντι στον Τσιαβδαριδη κάνοντας το 2-0. Στο 65 ο Χουσκογλου κερδίζει νέο πέναλτι με τον Χαμαλιδης να μειώνει σε 2-1. Στο 75′ ο Γιασαρης θα σηκωθεί για ψαλιδακι αλλά ο Πανταζής θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 82′ θα πει και πάλι οχι σε νεα σωτηρία επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Κοτσαριδη. Αμέσως μετά ο Κατσιγιάννης θα πετύχει και τρίτο γκολ για τους Κ30 ενώ ο Παναγιωτίδης στο 85′ θα κάνει το 4-1. Στο 87′ ο Παπαδόπουλος θα μειώσει σε 4-2, ενώ στο 90 η Ευγενίδου θα νικήσει από την άσπρη βούλα τον Πανταζη για το 4-3. Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα ο Γαρδικιώτης θα διαμορφώσει το τελικό 5-3 για τους Κ30.

Διαιτητης της αναμέτρησης ήταν Ευγενίδου με βοηθούς τις Τσιλφίδου και Ζησιού ενώ στο δεύτερο ημίχρονο διαιτητής ανέλαβε ο Κυριάκος Βουνάτσος.

Μετα τον αγώνα η ΕΠΣ Θράκης παρέθεσε γεύμα στους διαιτητές μαζί με την επιτροπή διαιτησίας ενώ έγινε και η απονομή των πτυχίων στους νέους διαιτητές.

ΜΙΚΡΟΙ (Λαπατας): Πανταζής, Κελεσίδης, Δόδογλου, Διονίδης, Σοφτάς, Παναγιωτίδης, Λάπατας, Γαρδικιώτης, Κατσίγιαννης, Λογκίνος, Γεωργάκης. Αγωνίστηκαν και οι Τομαράς, Καραγιάννης, Καρακασίδης .

ΜΕΓΑΛΟΙ (Ρόιδος): Τσιαβδαρίδης, Παπαδόπουλος, Μπουλμπούλ, Γιασάρης, Χαρίτσης, Μπαλάφας, Κουμπαράκης, Ρόϊδος, Χούσκογλου, Κοτσαρίδης, Χαμαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μωράϊτης, Δανδανίδης, Δελής, Χούσκογλου και ο ταμίας της ΕΠΣ Θράκης Κουκουλάκης.