Super League: Αποχαιρέτησε τον ΑΟΞ μετά από 15 χρόνια ο Θόδωρος Καραγιαννίδης

Μετά από 15 χρόνια την αποχώρησή του από τις ακαδημίες της Ξάνθης ανακοίνωσε ο Θόδωρος Καραγιαννίδης μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο.

Ο Καραγιαννίδης ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην Ξάνθη από τον Χρήστο Πανόπουλο μέχρι τους Καραγεωργίου, Μαρτσέλο, Σαμαρά, Σαββίδη, Κεχαγιά, Καλογιάννη, Παπαδημητρίου αλλα και τους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε.

Η ανάρτηση του Θόδωρου Καραγιαννίδη: Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθης ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ξεκινώντας από το μακρινό 2004 και με χρονολογική σειρά θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΠΑΕ και τον κ. Καραγεωργίου Νικόλαο, τον κ. Βερεντιάνο Μαρτσέλο, τον κ. Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Σαββίδη Θεόδωρο, τον κ. Κεχαγιά Νικόλαο, τον κ. Καλογιάννη Περικλή καθώς και τον τεχνικό Δ/ντη της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπο μου.

Ευχαριστώ επίσης όλους του αθλητές –ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους καθώς και τους γονείς τους που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο και σε μένα προσωπικά για την αθλητική, διανοητική και ηθική καλλιέργεια και εξέλιξη τους. Ευχαριστώ επίσης την γραμματεία της ΠΑΕ, τους φροντιστές και οπωσδήποτε όλους τους άξιους συναδέλφους και συνεργάτες προπονητές και γυμναστές που προπονήσαμε μαζί διάφορα ηλικιακά τμήματα και μοιραστήκαμε μαζί την αγωνία και την προσμονή για επιτυχείς προσπάθειες και αποστολές μακριά από την πόλη μας με στόχο και γνώμονα πάντα την άρτια εκπροσώπηση του ΑΟΞ σε όλα τα επίπεδα.

Tέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω σαν απλός φίλαθλος πλέον αυτής της ομάδας τον κ. Χρήστο Πανόπουλο για την τεράστια αθλητική και κοινωνική προσφορά του την τελευταία τριακονταετία στην Ξάνθη μας, στην Θράκη μας.

Με εκτίμηση
Καραγιαννίδης Θεόδωρος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-MSc
Προπονητής Ποδοσφαίρου