ΕΠΣ Θράκης: Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και την νέα σεζόν οι Λεφής, Κούτρας, «Αμοιρό» και Παππούς! (+photos)

Την παραμονή των παλιών της ομάδας Θόδωρου Λεφή, Λευτέρη Αμοιρόπουλου και Αντώνη Παππού ανακοίνωσε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που αναμένεται και την νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Δόξας Λεφης, έχει και παραστάσεις από την Super League με την Ξάνθη και κάνοντας ενα διάλειμμα στην Δόξα Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική προπερσι θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν αν και νιόπαντρος να φορά την αγαπημενη του φανέλα.

Μαζι του και ο φίλος του από το σχολείο (φώτο από το σχολείο) ακόμα, Αντώνης Παππούς που έχει προσφερει στην ομάδα αν και μολις 27 χρονών από σχεδόν όλα τα πόστα αυτό του προπονητή, γυμναστη και του ποδοσφαιριστή, ενω είναι και δις πρωταθλητής με την ομάδα της αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Ο 29χρονος μπακ χαφ Λευτέρης Αμοιρόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Πόντο Κομοτηνής, στον Μέγα Αλεξανδρο Ιασμου, στον Ορέστη Ορεστιάδας, την Θύελλα Κυπρίνου και η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, σε τριες διαφορετικές θητειες (φώτο της Δόξας απο το 2014 με Αμοιρόπουλο, Λεφή και Παππού στην εντεκάδα), ενώ ήταν μέλος για χρόνια των μικτών και της ομάδας Region Cup της ΕΠΣ Θράκης.

Μαζί τους στην ομάδα παραμένει και ο “γερμανός” και νεότερος Αλέξανδρος Κούτρας με παρελθόν στα τμήματα υποδομής των Ξάνθης και Πανθρακικού στην Μπορούσια Βερολίνου και στον Νέστωρα Όσσας στην ΕΠΣ Μακεδονίας με στόχο την άνοδο, αφού στην Δόξα παραμένουν τα βασικά της στελέχη που φέτος την έφεραν κοντά στους τίτλους που τους έχασαν στις λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Καθε ομαδα εχει μια <<σημαια>>, ενα <<Αρχηγο>>,εναν ποδοσφαιριστη που προσφερε τα παντα στην ομαδα που αγαπησε και την θεωρει <<οικογενεια>>!Ενα ποδοσφαιριστη ταυτισμενο με την ομαδα!
Εμεις εχουμε δυο και ειμαστε περιφανοι γι αυτους!Τον Λεφη θεοδωρο και τον Παππου Αντωνιο!
Δεν θα μπορουσαμε να μην αναφερουμε και τους<< παλιους>> Αμοιροπουλο Λευτερη και Κουτρα Αλεξανδρο,<<τα παιδια του χωριου μας>>.
Μια παρεα φιλων μεσα και εξω που δεν θα σπασει και φετος.Ετσι:

Το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινωνει την παραμονη των:
Λεφη θεοδωρου 
Παππου Αντωνιου
Αμοιροπουλου Λευτεριου
Κουτρα Αλεξανδρου

Σας ευχομαστε ,να ειναι η καλυτερη σας χρονια στη ΔΟΞΑ,γεματη με χαρες,νικες και τιτλους.