24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ από τον Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε η Ξάνθη

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Λούκας Πολέτο του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Τετάρτης η Ξάνθη.

Πρόκειται για παίκτη που είχε μπει εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο της ομάδας και πληροφορίες αναφέρουν ότι τον είχε κλείσει εδώ και εβδομάδες ο Γιάννης Παπαδημητρίου, πριν καν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ.

Άλλωστε, δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Ξάνθης προς το πρόσωπο του 24χρονου Βραζιλιάνου, που κατέχει ωστόσο ιταλικό διαβατήριο και άρα δεν πιάνει θέση ξένουν, είχαν υπάρξει (και στο ThrakiSportS) ήδη από τον περασμένο μήνα.

έχει «επενδύσει» με την επιλογή του Στεπάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια. «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Lucas Poletto Costa», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Βραζιλιάνος κυνηγός άφησε καλές εντυπώσεις στην Football League με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας έχοντας στο ενεργητικό του 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Πρόκειται για το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης το φετινό καλοκαίρι μετά την επιστροφή του Αριστοτέλη Καρασαλίδη από τον Ατρόμητο και την ανακοίνωση του νεαρού τερματοφύλακα Στεπάνοβιτς, που ήδη όμως μετείχε στις προπονήσεις στα Πηγάδια.