Δημοσιεύματα για Ουζουνίδη αντί Άγγελου στον πάγκο της Εθνικής αν στραβώσει το ματς με Αρμενία

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίζεται ως το επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών στην περίπτωση που υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς με την Αρμενία και είτε οδηγηθεί σε παραίτηση ο Άγγελος Αναστασιάδης είτε έχουμε απόλυσή του.

Αυτήν την στιγμή βέβαια το χειρότερο που θα μπορούσε να υπάρξει στην Εθνική Ανδρών είναι η αίσθηση ότι επίκεινται τέτοιες αλλαγές, παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα. Ωστόσο η τριάρα και κυρίως η εμφάνιση με την Ιταλία έχει δημιουργήσει αρκετή γκρίνια και αποτέλεσμα ήταν αυτής σήμερα να έχουμε και ονοματολογία πιθανών διαδόχων του Άγγελου στον πάγκο της Εθνικής.

Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έχει γράψει ιστορία με την Εθνική Ομάδα ως παίκτης και μάλιστα αρχηγός της τη δεκαετία του ’90, ακούγεται ήδη από το μεσημέρι όπως και εκείνο του Τραϊανού Δέλλα, από τη γενιά του 2004. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας Άγγελος Ποστέκογλου, καθώς όπως γράφεται, «παρά το υψηλό κασέ του θα άφηνε τα πάντα για να εργαστεί στην εθνική ομάδα».

Μέχρι και ο Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ ακούστηκε αλλά δύσκολα θα είχε βάση ένα τέτοιο σενάριο. Αντίθετα, αυτό του Αλεξανδρουπολίτη Μαρίνου Ουζουνίδη για πολλούς θα ήταν η κορυφαία λύση…