Παρέμβαση της… Λίβερπουλ στην διάρκεια του εκλογικού μαραθώνιου στην Δέλτα Τηλεόραση

Ένα από τα ευτράπελα της τηλεοπτικής μετάδοσης του β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με έντονο… αθλητικό άρωμα είχαμε το βράδυ της Κυριακής στον εκλογικό μαραθώνιο της Δέλτα Τηλεόρασης Θράκης.

Την ώρα που ο απεσταλμένος του καναλιού στο Διδυμότειχο Κοσμάς Πανταζής μετέδιδε στην Μαρία Χρύσα Σταμπουλίδου, που συντόνιζε την εκλογική βραδιά, τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές στον Δήμο του Βορείου Έβρου, ένας οπαδός της… Λίβερπουλ εμφανίστηκε στο πλάνο και άρχισε μάλιστα να φωνάζει «πρωταθλήτρια Ευρώπης», δεδομένου ότι ο αγγλικός σύλλογος λίγες ώρες πριν είχε νικήσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη την Τότεναμ.

Εμφανής ήταν στην αρχή η αμηχανία του δημοσιογράφου, ο οποίος πάντως έδειξε απαράμιλλη ψυχραιμία στην τηλεοπτική σύνδεση και δεν φάνηκε να επηρεάζεται καθόλου στην ροή της μετάδοσής του από την απρόσμενη εισβολή της… Λίβερπουλ, η οποία αποτελεί άλλωστε και την αγαπημένη του ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Βοήθησε προφανώς σε αυτό το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Κοσμάς Πανταζής προέρχεται από το αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο σχολείο για όλους όσους στην πορεία μεταπηδούν (έστω και προσωρινά, για τις ανάγκες των μέσω στα οποία εργάζονται) και στο πολιτικό.

Ο Κοσμάς Πανταζής είναι απόφοιτος του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. Αφού έκανε την πρακτική του σε μέσα ενημέρωσης της Αθήνας, εργάζεται την τελευταία πενταετία στην Θράκη ως αθλητικός συντάκτης με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Τον τελευταίο χρόνο είναι μαζί με τον Γιώργο Πανταζίδη οι παρουσιαστές της καθιερωμένης δευτεριάτικης αθλητικής εκπομπής της Δέλτα «Πάμε Γήπεδο», έχει δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του ομίλου ενώ συνεργάζεται και με το SportsAddict. Πιο πριν εργάστηκε στο άλλο τηλεοπτικό κανάλι της περιοχής, το Thrakinet, στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM ενώ είχε σύντομη συνεργασία και με το ThrakiSportS.

Πλέον φαίνεται ωστόσο να τα πηγαίνει εξίσου καλά και με το πολιτικό ρεπορτάζ, αποδεικνύοντας ότι όσοι προέρχονται από το αθλητικό, αποτελούν ίσως τα καλύτερα… «πολυεργαλεία» στα μέσα ενημέρωσης που εργάζονται…