Τέλος εποχής για την Ασπίδα Ξάνθης μετά το απρόσμενο διαζύγιο με τον ρέκορμαν προπονητή Χρήστο Σαμαρά

Μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της Ασπίδας Ξάνθης, στην διάρκεια των οποίων πανηγύρισε το περσινό πρωτάθλημα με το ρεκόρ του απόλυτου των νικών και την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στη Γ’ Εθνική, ο Χρήστος Σαμαράς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο.

Η ανακοίνωση γίνεται σε μια περίοδο που σημειώνονται σοβαρές ανακατατάξεις στην ομάδα, έπειτα από τον υποβιβασμό της από την Γ’ Εθνική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, κάτι που ωστόσο υπάρχει μικρή πιθανότητα να ανατραπεί από τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

Ο Σαμαράς δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ασπίδας Απόστολο Πατλάκη, αλλά αφήνει ενδεχομένως και κάποιες υπόννοιες αναφέροντας ότι ελπίζει να βρει η ομάδα τον δρόμο, την θέση αλλά και τους ανθρώπους που της αξίζουν.

Η ανάρτηση του έχει ως εξής:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…
3 χρόνια μοναδικά, δημιουργικά, δύσκολα, υπέροχα.. με τα καλύτερα παιδιά, στην ομάδα της καρδιάς μου, σε ένα απίθανο ταξίδι. Ευχαριστώ ολόψυχα και ξεχωριστά κάθε “Μικρό” και “Μεγάλο” ποδοσφαιριστή, που ονειρεύτηκε, αγωνίστηκε, έκλαψε και πανηγύρισε μαζί μου, σ’ αυτήν την αξέχαστη διαδρομή. Και φυσικά το συνεργάτη μου Σίφη Λαδόπουλο.Το ανεξίτηλο γαλάζιο της Ασπίδας θα είναι πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι μας. Το τέλος δυστυχώς, απροσδόκητα δυσάρεστο για όλους μας. Εύχομαι η ομάδα που όλοι μας αγαπήσαμε να βρει το δρόμο, τη θέση και τους ανθρώπους που της αξίζουν. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Πρόεδρο Απόστολο Πασλάκη που ήταν πραγματικά ένας από εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Σ’ ευχαριστώ ΑΣΠΙΔΑ