Είδε στο εκλογικό του κέντρο την ματσάρα Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός ο νέος δήμαρχος Κομοτηνής

Αρκετούς φίλους του αθλητισμού έχει στις τάξεις της η «Κοινωνία Πολιτών», η παράταξη που κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων στις δημοτικές εκλογές και εξέλεξε τον επικεφαλής της Γιάννη Γκαράνη νέο δήμαρχο Κομοτηνής.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα φέρεται να αγαπούν τον αθλητισμό οι άνθρωποι της παράταξης, που το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε όλη την προεκλογική αναστάτωση, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, μέλη και φίλοι της παράταξης είχαν βάλει στην οθόνη που υπήρχε στο βασικό εκλογικό της κέντρο τον αγώνα τένις του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας τενίστας αγωνιζόταν για την φάση του «16» καλύτερων του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα. Ο Τσιτσιπάς μετά από μία πολύωρη αναμέτρηση, δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του, δεχόμενος την ήττα με 2-3 σετ έπειτα από αγώνα που είχε διάρκεια πάνω από πέντε ώρες.

Στην φωτογραφία που ανήρτησε στο λογαριασμό του ο προς εκλογή δημοτικός σύμβουλος Κίμωνας Λεχούδης, διακρίνεται ο νέος δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης να παρακολουθεί την αναμέτρηση. Άλλωστε, ο ίδιος, διατηρεί γυμναστήριο στην Κομοτηνή και είναι γνωστή η αγάπη του για τον αθλητισμό.

Το κατά πόσο, βεβαίως, θα βελτιωθούν επί θητείας του αθλητικές υποδομές του Δήμου Κομοτηνής, όπως το παρατημένο υπαίθριο αθλητικό κέντρο ή το άδειο δημοτικό κολυμβητήριο ή τα εγκατελειμένα γήπεδα σε οικισμούς του Δήμου, αναμένουμε να το διαπιστώσουμε από την 1η Σεπτεμβρίου, σχολιάζει η εφημερίδα “Χρόνος” που ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα.