Ευχαριστήριο Σταυρακάρα για την εκλογική του πρωτιά στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Ο Πάνος Σταυρακάρας εκλέχθηκε με τις περισσότερες ψήφους του συνδυασμού του Σάββα Μελισσοπουλου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και ανήρτησε μια ευχαριστήρια δήλωση στο facebook.

Τόσες μέρες δεν το είχε πράξει, περιμένοντας την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ξάνθης. Πλέον αυτό έγινε και προτού πιθανότατα πάει στο Άγιον Όρος (από όπου η φωτο αρχείου με Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο) ανέβασε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στο facebook.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
Μετα την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους και συνδημότες που μου έκαναν την τιμη να με επιλέξουν με την ψήφο τους να ειμαι στο νεο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξανθης με τη δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 
Ευχαριστω πολυ τον ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ για την πρόταση που μου εκανε οπως και ολους τους συνυποψήφιους μου γι αυτο το υπέροχο διάστημα που περάσαμε μαζι 
Προσωπική μου επιδίωξη στο νεο πολυσυλλεκτικό δημοτικό συμβούλιο θα ειναι η ευημερία και η πρόοδος της πόλης μας και γι αυτο θα εργαστώ με ολες μου τις δυνάμεις με εντιμότητα και ειλικρίνεια !