Εκτός νέου Περιφερειακού Συμβουλίου ο προπονητής της ΓΕΑ και νυν αντιπρόεδρός του Σταύρος Καβαρατζής

Ο προπονητής τη ΓΕΑ και νυν αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜ-Θ Σταύρος Καβαρατζής, έμεινε εκτός της νέας σύνθεσης, αφού δεν εκλέγεται με την “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη στο νομό Έβρου, μια και τερμάτισε πέμπτος.

Η παράταξη Τοψίδη αν και έπαιζε εντός έδρας στον Έβρο, έχασε από εκείνην του Χρήστου Μέτιου που έχει το επίσημο χρίσμα της ΝΔ και έτσι εκλέγει μόνο 4 συμβούλους στον Έβρο.

Αυτοί είναι οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ Σταύρος Βαβίας και Νίκος Βουλγαρίδης, η πρωτοεμφανιζόμενη στα αυτοδιοικητικά Αλεξάνδρα Γκουλιάμα Μανδαλίδου και ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Εξακουστός.

Έτσι ο Καβαρατζής μετά από πολλά χρόνια μένει εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου. «Φαίνεται πως… πλήρωσε τις “γραμμές” που επικράτησαν και δεν τον είχαν μέσα», σχολιάζει το evros-news για το σημαντικότερο ίσως όνομα από τον Έβρο που μένει εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, προσθέτοντας οτι «τον… χρησιμοποίησαν και τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, εκτός σύνθεσης του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου μένουν και τα άλλα ονόματα από τον αθλητικό χώρο που είχαν κατέβει υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη στον Έβρο, δηλαδή η αντιπρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας Νικόλ Ιωαννίδου και ο παραολυμπιονίκης Δημήτρης Καρυπίδης.

«Στα αξιοσημείωτα ότι “πάτωσε” η Φωτεινή Σκαρλακίδου που είναι τέταρτη απ’ το τέλος», σχολιάζει ακόμα το evros-news, ενώ αποκαλύπτει ότι αν χάσει την Κυριακή ο Τοψίδης τότε δεν εκλέγεται ούτε ο Εξακουστός , αφού την έδρα του στον Έβρο θα πάρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.