ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ οραματίζεται με την «Λαϊκή Συσπείρωση» του Γιάννη Λεβέντη ο διαιτητής Σαράντης Πανταζής

Με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Γιάννη Λεβέντη θα συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές και ο πολυπράγμων αν και μόλις 23ετών και φοιτητής Σαράντης Παντάζης.

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός σπουδαστής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και είναι πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος του ασχολείται τα τελευταία χρόνια εκτός από την αγαπημένη του ομάδα του Ηρακλή, με πολλά αθλήματα και όχι μόνο.

Είναι διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης στο ποδόσφαιρο, γενικός αρχηγός της ομάδας του Δημοκριτείου Κομοτηνής στο μπάσκετ, ενώ εργάζεται και ως προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ).

Αν και νεαρός με την εμπειρία του στα γήπεδα, πιστεύει οτι μπορεί να βοηθήσει στον χώρο του αθλητισμού. Στην Κομοτηνή όπου ζω τα τελευταία χρόνια υπάρχει παραμέληση της αθλητικής ζωής της πόλης και μια εκ βαθέων αναμόρφωση των αθλητικών χώρων, των πάρκων, ειναι επιβεβλημένη ώστε να δοθεί έμφαση στον μαζικό αθλητισμό και στη διευκόλυνσή του.

Η Κομοτηνή με τα ΤΕΦΑΑ που έχει μπορεί να γίνει μια αθλητική πόλη, κατι που δεν συμβαίνει τώρα και να αποκτήσει δομές που θα επιτρέψουν στους δημότες και να αθλούνται και να παρακολουθούν αθλητικά γεγονότα.