Στο Βερολίνο για τους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ οι Γρηγόρης Κοντοστάθης και Θωμάς Δημητριάδης

Κορυφαία διοργάνωση βόλεϊ χωρίς θρακιώτικη παρουσία – έστω και στην εξέδρα σε ρόλο θεατών – δεν μπορεί να υπάρξει.

Φέτος μάλιστα η CEV έχει προχωρήσει σε μια μεγάλη καινοτομία, αφού οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ σε άνδρες και γυναίκες διεξάγονται την ίδια μέρα, στο ίδιο γήπεδο, με διαφορά ελάχιστων ωρών.

Πιο συγκεκριμένα, στην Μαξ Σμέλινγκ Χαλε του Βερολίνου, χωρητικότητας 9.000 θεατών, αρχικά στις 17:00 διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Γυναικών που είναι ιταλική υπόθεση αφού αναμετρώνται η Νοβάρα με την Κονελιάνο ενώ ακολούθως, στις 20:00 η Ζενίτ Καζάν που διεκδικεί τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο της και 7ο συνολικά αντιμετωπίζει την Λούμπε Ματσεράτα, που διεκδικεί το δεύτερο τρόπαιό της μετά την νίκη της το 2002 στον τελικό με τον Ολυμπιακό, σε έναν τελικό που αποτελεί επανάληψη του περσινού!

Το γήπεδο χωρά 9.000 θεατές και φυσικά έχουν προπωληθεί εδώ και καιρό, ενώ θα είναι φέτος η πρώτη φορά που νικητές και ηττημένοι της διοργάνωσης θα μοιραστούν από την CEV εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, στα πρότυπα του Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο. Αυτήν την μεγάλη γιορτή για το ευρωπαϊκό βόλεϊ θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να ζήσουν και δυο Εβρίτες, ως μέλη μια μεγάλης βολεϊκής παρέας παικτών που εξασφάλισε εισιτήρια και ξεκίνησε από την Ελλάδα για το Βερολίνο, ώστε να δώσει το παρών σε αυτήν την ιστορική βραδιά.

Ο λόγος για τους Γρηγόρη Κοντοστάθη και Θωμά Δημητριάδη, που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία μέσα στο γήπεδο με φόντο τον μεγάλο τελικό. Η παρέα ήδη από το βράδυ της Παρασκευής είχε κάνει τσεκ ιν της παρουσίας της στο Βερολίνο με την ακόλουθη φωτογραφία, που δημοσίευσαν οι παίκτες στα social media…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γρηγόρης Κοντοσταθης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος