Super League: Οι δηλώσεις Βαρέλα από την Κομοτηνή και η απάντηση Σαββίδη

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, πήραμε το Κύπελλο και γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ, κάτι απίθανο και πολύ δύσκολο για να το καταφέρουμε. Δουλέψαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια για να έρθει αυτό το επίτευγμα».

Με τα λόγια αυτά ο Φερνάντο Βαρέλα σχολίασε από την Κομοτηνή, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον γιο του στο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώθηκε στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης, τα όσα συνέβησαν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ.

Όπως έγραψε το ThrakiSportS, ο Βαρέλα βρέθηκε στην Κομοτηνή ελάχιστες ώρες μετά τον τελικό για να δει από κοντά αγωνιζόμενο τον γιο του. Δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει στους δημοσιογράφους, που μεταξύ άλλων του ζήτησαν να σχολιάσει την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα.

«Το πιο σημαντικό πρόσωπο, μας παρείχε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας», σχολίασε ο Βαρέλα που σε ερώτημα για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε τα πράγματα με περισσότερη ησυχία και μετά θα μιλήσω με την διοίκηση του ΠΑΟΚ».

Λίγες ώρες πάντως μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε από τα social media να αφήσει να εννοηθεί ότι κατά την δική του αίσθηση όλα θα πάνε καλά και θα βρεθεί η χρυσή τομή. Όλοι υποστηρίζουν ότι η αναφορά του είχε να κάνει με την υπόθεση της παραμονής του Βαρέλα.