Super League: Φέυγει για άλλες πολιτείες ο Γιούρι Λοντίγκιν

Από τη στιγμή που ο Ζοσέ Σα έχει ενημερώσει εδώ και μέρες ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθίσταται αβέβαιο το μέλλον του Γιούρι Λοντίγκιν.

Ακόμα οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί σε ό,τι έχει να κάνει με το «μπακ απ» του Σα. Προφανώς και στον Ολυμπιακό θα θεωρούσαν ως ιδανικό δίδυμο Σα – Λοντίγκιν για την επόμενη σεζόν.

Το θέμα όμως είναι τι θέλει και ο Ελληνορώσος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στην Ζενίτ είχε χάσει τη θέση του κάτω από την εστία και κάπως έτσι έφτασε τον περασμένο Γενάρη να πιάσει λιμάνι.

Και στον Ολυμπιακό, όμως, είχε ρόλο «ρεζέρβας». Χρησιμοποιήθηκε στο Κύπελλο με την Λαμία, χρησιμοποιήθηκε και στα τελευταία δύο ματς του πρωταθλήματος. «Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνς έμεινε αρκετά ευχαριστημένος, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι τον Λοντίγκιν του χρόνου θα τον δούμε σε άλλες πολιτείες», σχολιάζει ο Αλέξης Βιρβίλης στο Φως.

Και συνεχίζει: «Θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, θα ήταν το ιδανικότερο για τον ίδιο να έμενε στον Ολυμπιακό ως πρώτος γκολκίπερ, όμως, οι εξελίξεις με τον Σα τον αναγκάζουν να κοιτάξει αλλού για την επόμενη σεζόν.

Σύντομα θα υπάρξουν οριστικά νέα για τον Λοντίγκιν, ο οποίος – να θυμίσουμε – ότι ούτως ή άλλως ήταν δανεικός από την Ζενίτ έως το καλοκαίρι και όχι για 1,5 χρόνο όπως λανθασμένα είχε ακουστεί όταν είχε αποκτηθεί…».