ΕΠΣ Θράκης: Φόρεσε ξανά τα γάντια και αποχώρησε από τo Κοπτερό ο προπονητής της Βιστωνίδας Παναγιώτης Περτσάς

Δεν άντεξε άλλο ο Παναγιώτης Περτσάς την αδιαφορία της διοίκησης που ασχολείται περισσότερο με τις εκλογές παρά με την ομάδα της Βιστωνίδας Κοπτερού, η οποία ζει στον πυρετό τον εκλογών και αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Περτσας στο ντεμπούτο του στους πάγκους μετά το τέλος σχεδόν της 25χρονης καριέρας του στα γήπεδα ως παίκτης ανέλαβε λίγο πριν τα Χριστούγεννα την ομάδα της Βιστωνίδας Κοπτερού, αντί του υποψήφιου δημάρχου Ιάσμου και περιφερειακού συμβουλου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν και παρά τις αρχικές επιτυχίες, η ομάδα δεν ενισχύθηκε καθόλου τον Γεναρη, και τελικά έμεινε εκτός πλέι οφ παλεύοντας για την παραμονή της.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο η ομάδα έδειχνε σημάδια διάλυσης με παίκτες να αποχωρούν και τον κόουτς να μην μπορεί να κάνει την δουλειά του όπως θα επιθυμούσε με αποτέλεσμα να δηλώσει την προθεση αποχώρησης μετά την ήττα από τους Αγίους Θεοδώρους και μετά την βαριά ήττα με 2-5 από την πρωην ομάδα του την Δόξα Προσκυνητών, όπου λόγω των απουσιών φόρεσε ξανά φανέλα για ένα ημίχρονο, αποχωρεί από το Κοπτερό.

Ο 37χρονος πια προπονητής που πριν το Κοπτερό ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανθρακικό είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και έκανε μεγάλη καριέρα σε Βριλήσσια, Ορφέα Ξάνθης, Πανθρακικό, Θύελλα Πατρών, Ηράκλειο, Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, Όμιλο Περιστερίου, Τρίγλια Ραφήνας και Δόξα Προσκυνητών.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στα Βριλήσσια, στον Ερμή Ηρακλείου, στην Αγία Παρασκευή, στην Τρίγλια Ραφήνας, Προσκυνητες και Πανθρακικό. Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος της Εθνικής Ανδρών Beach Soccer από το 2006 έως το 2017, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στο Winners Cup, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση Beach Soccer, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας , Α.Ο Κεφαλληνίας και Α.Ο Μάνης.