ΕΠΣ Έβρου: Νέος έφορος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την παραίτηση Παλακίδη

Ο Απόστολος Παλακίδης παραιτήθηκε από την θέση του εφόρου του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και το ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικού έσπευσε να ορίσει αντικαταστάτη του.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ουσιαστικά ήταν ακέφαλο εδώ και καιρό και λειτουργούσε με αυτόματο πιλότο, ενώ την διοικητική ανυπαξία ουκ ολίγες φορές είχαν καυτηριάσει και οι ίδιοι οι παίκτες, που παρόλα αυτά έφεραν την ομάδα να παλεύει για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική και να κατακτά το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Παλακίδης ως έφορος ποδοσφαίρου του ΜΓΣ Εθνικός και πρόεδρος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος είχε εμφανιστεί στον τελικό του Κυπέλλου στα τέλη Μαρτίου, αλλά ουσιαστικά έχει αποχωρήσει από πολύ νωρίτερα και το επισημοποίησε με την επιστολή παραίτησης που διαβάστηκε στην γενική συνέλευση του Εθνικού.

Έτσι το νέο ΔΣ που προέκυψε από την ΓΣ εκτός από την κατανομή των αξιωμάτων (διαβάστε ΕΔΩ) προχώρησε σε αυτην την πρώτη συνεδρίαση και στον ορισμό νέου εφόρου στον ποδοσφαιρικό Εθνικό. Αυτός θα είναι ο Κώστας Λιάσκος, από τους παλιούς παράγοντες της ομάδας, που έχει εκλεγεί και στο ΔΣ του ΜΓΣ και ανέλαβε μάλιστα ταμίας.

Πέρα από τα καθήκοντα του ταμία στον όλο Εθνικό θα έχει και ρόλο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμηματος και θα είναι αυτός μαζί με τον Μεσινέζη που προφανώς θα τρέξουν και τις συζητήσεις με την ομάδα των 10 επαγγελματιών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιάσκος μετείχε τόσο στο απερχόμενο ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός όσο και ειδικότερα στο ΔΣ του ποδοσφαιρκού τμήματος, όπου υπό τον Παλακίδη είχε αναλάβει καθήκοντα εφόρου της ανδρικής ομάδας.