Volley League: Πρόταση ΠΑΟΚ στον Καλμαζίδη με προξενιό από πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Γιάννης Καλμαζίδης συνδύασε το όνομα του, τόσο με τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων, όσο και με τον ΠΑΟΚ(πήρε το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου το 2015, όπως και το επόμενο).

Πρωταθλητής για δεύτερη σερί χρονιά στον Λίβανο, ο Θρακιώτης κόουτς κατέκτησε με τη Σπίντμπολ Τσέκα το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών και πλέον το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το μέλλον του. Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στον Λίβανο, γι αυτό και υπήρξε προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια η προσέγγιση έγινε για την ομάδα γυναικών, που ανέβηκε στη Volley League και έχει στόχο πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο Στέφανος Λεμονίδης στο “Φως”, ήδη έγινε ήδη μια κουβέντα με τον μέχρι πέρυσι αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννη Χαριτωνίδη, που είναι ο δεύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκλεισε το θέμα.

Ο «Δικέφαλος» σύμφωνα με τον χρηματοδότη του Αμοιρίδη θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και περιμένει ταυτόχρονα απάντηση από Σέρβο προπονητή, που του πρότεινε ο πρώην τεχνικός της Ορεστιάδας και νυν πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας Ζόραν Γκάετς.

Όσον αφορά τον κορμό του ΠΑΟΚ θα είναι η Εύα Χαντάβα, Μαρία Κλέπκου οι δυο «φυγάδες» των Μακεδόνων , Πολυνοπούλου, Μυρίδου, ενώ για τη θέση της δεύτερης κεντρικής προορίζεται η Χατζηευστρατιάδου.