«Τρελό γλέντι» με την ανακοίνωση του Πανόπουλου μετά την επτάρα από τον Άρη

Ο Χρήστος Πανόπουλος επέλεξε να βγάλει ανακοίνωση για το πρώτο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη αλλά δεν έβγαλε τίποτα μετά τα επτά συνολικά τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του, στην πιο βαριά ήττα της Ξάνθης εδώ και πολλά χρόνια.

Το γεγονός καυτηριάζεται έντονα στο διαδίκτυο. «Για το ότι φάγαμε επτά γκολ θα βγει καμιά ανακοίνωση;», σχολιάζει ένας αναγνωστης του ThrakiSportS στην σχετική ανάρτηση.

Ενας άλλος αναρωτιέται στο ίδιο μήκος κύματος: «Ανακοίνωση για την κατάντια μας να βγάλει!!!». Μάλιστα ορισμένοι φίλοι της Ξάνθης απαιτούν την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

«Πανόπουλε, ευχαριστούμε αλλά άδειασε μας τη γωνιά, εφτά γκολ είναι πολλά!!!», λέει ένας αναγνώστης του ThrakiSportS ενώ άλλος σε εξίσου επιτακτικό ύφος αναφέρει: «Φυγε χθες!!! Πουλα προχθες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλα σχόλια από ξανθιώτες οπαδούς σε διάφορα μέσα ενημέρωσης – και περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά, γιατί αν πιάσουμε αυτά από Αρρειανούς και ουδέτερους, δεν τα τελειώσουμε ποτέ. Αντιγράφουμε μερικά:

«Κυρ Χρήστο είσαι Μαΐστρο? Γιατί σε παίρνω και μιλάει….».

«Πανόπουλε βάλε χορηγό το 7up στην ομάδα, ξεφτίλες, ουστ!!!»

«Κ μετά θέλετε να πατήσει κόσμος στο γηπεδο….7-2 για κλάματα άντε β Εθνική μας κουρασατε κ τα λέει αυτά ένας φανατικος»

«Φτάνει με αυτές τις ανακοινώσεις επιπέδου Σεφερλη ρε σκουπίδια. Κανεις δε γελαει πλεον. Αντε που θέλετε και σουπερλιγκ. Αχρηστοι».

«ουστ ολοι απο την κορυφη ως τον τελευταιο».

«Να γίνουν ριζικές αλλαγές και τπτ άλλο.. Τα λόγια είναι φτώχεια..»