Γ’ Εθνική: Βγήκε… ουράνιο τόξο για τον Νέστο των πολλών Θρακιωτών στο πρώτο μπαράζ με Τρίγλια

Στο πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League η Τρίγλια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Νέστο Χρυσούπολης κι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της άλλης Κυριακής.

Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει το μεγάλο όνομα της ομάδας της Χαλκιδικής, ο πρώην φορ Ξάνθης και Πανθρακικού Δημήτρης Σουάνης που αποβλήθηκε στο 90′ για διαμαρτυρία.

Ο Νέστος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νικλητσιώτη στο 73′ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παλαβράκη αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Ν. Μελισσόπουλος στο 38′ επίσης είχε καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος. 

Ο τερματοφύλακας Αθανασίου ήταν σταθερός και είχε μερικές καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του, απόκρουση κυρίως μία σε σουτ του Ευθυμιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βροχή δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο τέλος, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, βγήκε ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο.

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83′ Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75′ Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός (93′ Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (58′ Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88′ Τσαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλητσιώτης (85′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.