Super League: Από 3-1 στο 60′ ήττα με 3-4 για την Κ19 της Ξάνθης από τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια

Την ήττα με 4-3 γνώρισε η Κ19 της Ξάνθης από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Στο φινάλε των εντός έδρας αναμετρήσεών της η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχασε, σε έναν αγώνα όπου σημείο κλειδί αποτέλεσε πέρα από τις κακές άμυνες και η αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδας Τασίδη στο 56′.

Στο 17′ ο Σουλεϊμάν έκανε το 1-0 ενώ στο 22′ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Στο 24′ ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Τσεπελε, ενώ στο 32′ ο Τσιλιγγίρης έκανε το 2-0. Στο 45′ όμως οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Τασιά.

Στο 50′ ο Κοτόπουλος με προβολή έκανε το 3-1 και όλα έδειχναν ότι οι Ξανθιώτες θα κέρδιζαν αλλά στο 63′ ο Λάμπη, στο 68′ ο Τσιαβός και στο 80′ ο Τασιάς, διαμόρφωσαν το τελικό 3-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Τζιβαρτζίδη. Πέρα από τον Τασίδη, απεβαλε και τον Καριμπίδη με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις. Η φωτογραφία προέρχεται τα social media της Ξάνθη Sport, παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Ποδάρας (55′ Καρά Ισμαήλ Τσατάι), Τριανταφύλλου, Τενεκές, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Τσιλιγγίρης (62′ Μανίσογλου), Τσαπαρης, Κοτόπουλος, Δουλγέρης (84′ Μαρκοσιάν), Σουλεϊμάν.