ΕΠΣ Θράκης: Έγινε και αυτό! Έγιναν… λούτσα και διεκόπη οριστικά αγώνας για να ποτιστεί το γήπεδο (!!!)

Το παιχνίδι βάδιζε στη λήξη του, η Δόξα Γρατινής προηγούνταν εκτός έδρας με 2-0 της Δόξας Προσκυνητών με τα δύο τέρματα του Κωστίδη στο 55′ και στο 68′ όταν ξαφνικά, περίπου στο 85′, έγιναν όλοι… λούτσα.

Για την ακρίβεια όχι όλοι, αλλά όσοι βρίσκονταν γύρω από τον β’ βοηθό διαιτητή, καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα το σύστημα ποτισμού και μοιραία το ματς διεκόπη. Βέβαια, η διακοπή όλοι νόμιζαν οτι θα είναι προσωρινή, αλλά έμελλε να γίνει οριστική.

«Επαθε βραχυκύκλωμα η πομώνα, ο πύραυλος ποτίσματος άρχισε να ρίχνει νερά στο γήπεδο και αποχώρησε η διαιτητική τριπλέτα», ανέφερε ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας Γιώργος Λιάγκης, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον φύλλο αγώνα δεν αναφέρονται ακριβώς έτσι τα γεγονότα.

Oι πληροφορίες λένε ότι εκεί ο διαιτητής Παναγιωτίδης έκανε λόγο για προσωρινή διακοπή αλλά προσθέτει ότι «στην διάρκεια της διακοπής μου είπε ο κ. Λιαγκης, πρόεδρος των γηπεδούχων, οτι δεν θα ξανακατέβει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ ήταν 0-2 και έτσι έγινε η οριστική διακοπή του αγωνα».

Είναι προφανές ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή με την Δόξα Προσκυνητών πέρα από τον μηδενισμό, εφόσον η διακοπή κριθεί ότι έγινε με υπαιτιότητά της, να κινδυνεύει και με αφαίρεση βαθμών που θα την καταδικάσει σε υποβιβασμό στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, ενώ μέχρι πέρυσι έπαιζε στη Γ’ Εθνική. Σε κάθε περίπτωση την υπόθεση θα εξετάσει η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.