H Αναγέννηση του Αντώνη Ράνου συμβαίνει στη Δερύνεια

Βασικό θέμα ακόμα και σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έγινε η απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να αναστείλει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, λόγω των φακέλων ύποπτων αγώνων που έχει στείλει η ΟΥΕΦΑ.

Πέρα όμως από το εξωαγωνιστικό αυτό ζήτημα, στα αγωνιστικά έχουμε έναν θρακιώτη πρωταγωνιστή σε αυτό, που σκοράρει πλέον ακατάπαυστα, παίρνοντας την ομάδα του από το χέρι και κρατώντας της ψηλά στη βαθμολογία. Που είναι ανάμεσα στους top scorers της Κατηγορίας και ήδη πολλά μάτια της μεγαλύτερης κατηγορίας είναι στραμμένα επάνω του.

Φαίνεται πως η Αναγέννηση Δερύνειας προσέφερε στον Αντώνη Ράνο το κατάλληλο έδαφος για να ζήσει και ο ίδιος τη δική του… Αναγέννηση και τα στατιστικά δείχνουν ότι η Μεγαλόνησος ταιριάζει στο νεαρό Ξανθιώτη στράικερ. Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο εξάμηνο στον Άρη Λεμεσού το 2016, επανήλθε στο νησί για να δείξει στο κοινό της Κύπρου ότι η τέχνη του σκοραρίσματος είναι στο αίμα του.

Η Αναγέννηση Δερύνειας επιτυγχάνει με άνεση τους στόχους της χρονιάς, αλλά με την ταχύτητα που έχει αποκτήσει ο Αντώνης Ράνος και με τη συνέπειά του στο σκοράρισμα δείχνει ότι για την επόμενη χρονιά θα είναι πολλοί οι μνηστήρες που θα θέλουν να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος παραένει σεμνός, προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας του και οι σειρήνες που ακούγονται στα αυτιά του για την ώρα δεν επηρεάζουν τον τρόπο που αγωνίζεται, ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν θα τον απολαμβάνουμε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.