Με 3+1 Θρακιώτες οι κλήσεις της Εθνικής Παμπαίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γεώργιος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Γεωργούντζος και Παναγιώτης Τσότρας με καταγωγή από την Ξάνθη καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 15 έως 23 Απριλίου, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 που θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο (Herceg Novi, 25-28/4).

Από τους 16 που κλήθηκαν οι 3 είναι Θρακιώτες και πιο συγκεκριμένα Εβρίτες. Οι Τοκαμάνης Αλέξανδρος και Μουχταρίδης Αθανάσιος που αγωνίζονται στον ΑΣΑ Έβρο Σουφλίου και Μπατίλης Νικόλαος που αγωνίζεται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η Εθνική Παμπαίδων κληρώθηκε στον Ε’ όμιλο μαζί με Αυστρία, Λευκορωσία και Μαυροβούνιο. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 25-28 Απριλίου στο Μαυροβούνιο. Τα τελικά του Ευρωβόλεϊ Παμπαίδων θα γίνουν στη Βουλγαρία από 13 έως 21 Ιουλίου. Από τους 5 προκριματικούς ομίλους στο Ευρωπαϊκό προκρίνονται οι 5 πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Σέργιος Στρίκκα (ΑΕΚ Αθηνών), Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών), Ιωάννης Παπαδάκης (ΑΟΝΣ Μίλων), Παναγιώτης Σουσούνης (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Ελευθέριος Φωλιάς (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Βασίλειος Σερεμέτης (ΑΟ Παναθηναϊκός), Γεώργιος Μαρσέλλος (ΑΟ Νέοι Βύρωνος), Άγγελος Μάρκου (ΓΣ Απόλλων), Νικόλαος Χριστόπουλος (ΑΣΠ Απόλλων), Αλέξανδρος Νανόπουλος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Απόστολος Πετσιάς (ΣΦΦΑ Η Άμιλλα), Κωνσταντίνος Σωτηρίου (Πήγασος Πολίχνης), Νικόλαος Μάγγος (Πήγασος Πολίχνης), Αλέξανδρος Τοκαμάνης (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Αθανάσιος Μουχταρίδης (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Νικόλαος Μπατίλης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Το πρόγραμμα του Ε’ ομίλου

1η αγωνιστική – Πέμπτη 25 Απριλίου

18:00, Λευκορωσία – Ελλάδα
20:30, Μαυροβούνιο – Αυστρία

2η αγωνιστική – Παρασκευή 26 Απριλίου

18:00, Ελλάδα – Αυστρία
20:30, Λευκορωσία – Μαυροβούνιο

3η αγωνιστική – Σάββατο 27 Απριλίου

18:00, Αυστρία – Λευκορωσία
20:30, Ελλάδα – Μαυροβούνιο