ΕΠΣ Ξάνθης: H μάχη της ανόδου! Το πρόγραμμα των Πηγαδίων, Κουτσού, Τοξοτών και Γοργόνας μέχρι το φινάλε της Β’ κατηγορίας

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο ποια ομάδα θα ακολουθήσει την πρωταθλήτρια Ελπίδα Γενισέας στην Α’ κατηγορία.

Τέσσερις ομάδες η Ασπίδα Πηγαδίων που έχει 34 βαθμούς αλλά και το δυσκολότερο πρόγραμμα, ο Παύλος Μελάς Κουτσού που έχει 31 βαθμούς και κουβαλά το -6 από την αρχή του πρωταθλήματος, και οι Αετοί Τοξοτών και Γοργόνας με 29, διεκδικούν το πολυπόθητο ένα εισιτήριο της ανόδου.

Πολλά θα κριθούν την 20η αγωνιστική το πρωινό της Κυριακής όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους οι Αετός Γοργόνας με την Ασπίδα Πηγαδίων και οι Αετός Τοξοτών με τον Παύλο Μελά Κουτσού, όπου πιθανές νικες των γηπεδούχων θα μετατρέψουν την μάχη της ανόδου σε θρίλερ.

Εαν τα Πηγάδια δεν ηττηθούν στην Γοργόνα θα αφήσουν εκτος μάχης τον Αετό, και κόντρα στην αδιαφορη αλλα πρωταθλήτρια Γενισέα και την Χρύσα ελπίζουν οτι θα κατακτήσουν την 2η προνομιούχα θέση.

Το Κουτσό έχει το ευκολότερο πρόγραμμα και στον «τελικό» στους Τοξότες θέλει το τρίποντο ώστε με τους ουραγούς ΑΠΟΞ και Μυρωδάτο να είναι αυτό στην δεύτερη θέση.

Τέλος οι Αετοι Τοξοτών και Γοργονας έχουν λιγοτερες πιθανότητες αφού βρισκονται στο -5 από τα Πηγαδια. Εαν εαν κερδισουν Κουτσό και Πηγάδια αντιστοιχα, πιθανότατα θα παίξουν την άνοδο στο μεταξύ τους παιχνίδι στο φινάλε του πρωταθλήματος στους Τοξότες, αφού στο ενδιάμεσο αγωνίζονται με Ατρόμητο Χρυσας και Κατραμι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 4 μονομάχων 3 στροφές πριν το φινάλε: ΑΣΠΙΔΑ ΠΗΓΑΔΙΩΝ (34 βαθμοί): Γοργόνα (εκτός), Γενισέα (εντος), Αναγέννηση Π. Χρύσας (εκτός)
———————————————

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (31 βαθμοί): Τοξότες (εκτός), ΑΠΟΞ (εντός), Μυρωδάτο (εκτός)

ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ (29 βαθμοί): Κουτσό (εντος), Ατρόμητος Χρύσας (εκτος), Γοργόνα (εντός)

ΑΕΤΟΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ (29 βαθμοί): Πηγάδια (εντός), Κεραυνός Π. Κατραμίου (εντός), Τοξότες (εκτός)