ΕΠΣ Έβρου: Αγωνία μεχρι τον «τελικό» στην Ορεστιάδα! Το πρόγραμμα των Ορέστη και Σουφλίου μέχρι το φινάλε

Έξι αγωνιστικές μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και μετά την ισοπαλία της Ένωση Άνθειας Αρίστεινου με τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας φαίνεται πως η ομάδα του Τόλη Μπίτσου θα μείνει εκτος διεκδίκησης του τίτλου με δυο ομάδες να ειναι τα πλέον τα φαβορί.

Ο Ορέστης και ο Έβρος Σουφλίου, αφού η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου πλεον βρίσκεταο στο -6 αν και έκανε το ρεπό της, ενω και ο Ιπποκράτης στο -5 αλλά έχοντας και ένα ρεπό.

Ο Ορέστης θεωρητικά εύκολα έχει δυσκολότερο πρόγραμμα γιατί εκτος του ρεπό του που θα κανει σε 2 αγωνιστικές, εχει να αγωνιστεί με Φέρες, Καστανιές, Ιπποκράτη, Διδυμότειχο και Σουφλί.

Αντίθετα ο Έβρος Σουφλίου έχει βγαλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και έχοντας να δώσει και ένα παιχνίδι παραπάνω, θέλει να κανει το 5/5 πριν πάει στο ντερμπι της Ορεστιάδας με τον Ορέστη ελπίζοντας ότι θα έχει ήδη διαφορά και μαθηματικά εξασφαλισμενο το πρωτάθλημα.

Το πιθανότερο είναι όλα να κριθούνστην τελευταία αγωνιστική εκεί όπου ο Ορέστης υποδέχεται στην Ορεστιάδα τον Εβρο Σουφλίου, με τους Ορεστιάδίτες να έχουν επικρατήσει μέσα στο Σουφλί.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ορέστης Ορεστιάδας (32 βαθμοί): Θράκη Φερών (εντός), ΡΕΠΟ, Άρδας Καστανεών (εκτός), Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός).

Έβρος Σουφλίου (29 βαθμοί): Ορφέας Σοφικού (εκτός), ΑΟ Νεοχωρίου (εντός), Ποντιακός Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (εντός), Θράκη Φερών (εντός), Ορέστης Ορεστιάδας (εκτός).

https://www.thrakisports.gr/2019/03/31/eps-evrou-nikes-ton-gipedouchon-o-evros-soufliou-sto-3-apo-tin-koryfi-ta-apotelesmata-i-skorers-ke-i-vathmologia-tis-a-katigorias/ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ