«Ασπίδα» Χατζημεστή στον Χρήστο Πανόπουλο

Μπορεί ο Μπάμπης Χατζημεστής να είναι η ψυχή του Ορφέα έχοντας σαν αντίπαλον δέος στην πόλη της Ξάνθης την Ασπίδα, ωστόσο αποφάσισε να γίνει ο ίδιος «ασπίδα» για τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Χρήστος Πανόπουλος με αφορμή την διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Με ανάρτησή του στο ίντερνερ υπερασπίζεται την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ και καλεί τον κόσμο να αναλογιστεί που βρίσκονται ομάδες της ευρύτερης γειτονιάς όπως ο Πανθρακικός, η Καβάλα, η Δόξα Δράμας και ο Πανσερραϊκός, τονίζοντας ότι πολλά μπορούν να λένε διάφοροι αλλά λίγοι βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Η ανάρτηση του Μπάμπη Χατζημεστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις υπεράσπισης του Χρήστου Πανόπουλου, έχει ως εξής:

Αυτές τις 2 μέρες άκουσα και ακούγονται πολλά και διάφορα σε λαϊκά δικαστήρια για τον ΑΟΞ και εσεις που αγαπάτε τόσο πολύ την Ξάνθη μας σας βλέπω σε Ασπίδα, Άβατο και στον Ορφέα που αγωνίζονται μόνο παιδιά από την Ξάνθη μας. Δικάζετε ένα άνθρωπο που μας έχει 30 χρόνια στην χλιδή, στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Για να πάτε να Κουμανταρέτε μια ομάδα, να είναι όλοι πληρωμένοι, ένα ολόκληρο εργοστάσιο που δουλεύει καθημερινά! Βάλτε φράγκα από την τσέπη σας και ελάτε να τα πούμε. Κριτικές εκ του ασφαλούς να δούμε όταν φυγή αυτος ο άνθρωπος, ποιος Μαγκάκης θα παει από εσάς. Θα καταντήσουμε σαν τις Σέρρες, την Καβάλα, την Δράμα, την γειτονιά μας τον Πανθρακικό κτλ. Ένα σας λέω! Βαστάτε και μην φύγει αυτός ο άνθρωπος. Όλα όσα λέω εκφράζουν την προσωπική μου γνώμη, έναν άνθρωπο που ματώνει χρόνια για το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο. Καλή Σαρακοστή να έχουμε…