Υποψήφιος στις δημοτικές με Λαμπάκη (και) παίκτης από το φετινό ρόστερ του Εθνικού στη Volley League!!!

Άλλους 21 νέους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλής της παράταξης και νυν δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη την εβδομάδα που πέρασε.

Μετά και αυτή την παρουσίαση, οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη έφτασαν τους 130. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν είναι και ένας παίκτης που ανήκει στο τωρινό ρόστερ της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο λόγος για τον Χρήστο Χρηστουηλία, που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του πέρα από τους αγωνιστικούς χώρους και στον πολιτικό στίβο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Χρηστουηλίας είναι τελειόφοιτος του τμήματος της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής καο Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Από το 2015 ασχολείται ως Στατιστικολόγος – Υπεύθυνος Τμημάτων Ανάπτυξης Volley του Εθνικού, ενώ πέρυσι άνηκε στην ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής, την οποία βοήθησε να ανέβει στην Volley League.

Ως αθλητής, σημαντικότερες διακρίσεις του πέρα από την περσινή ήταν η κατάκτηση 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης το 2012 με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά και ένα χρόνο μετά η πρωτιά του στους τελικούς Junior Regional της Α’ Περιφέρειας Κ19 στο μπιτς βόλεϊ.

Την ίδια χρονιά με το σχολείο του κατέκτησαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου. Ωστόσο, αυτό που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι ότιασχολείται και με την… σκοποβολή και μάλιστα είχε λάβει προ διετίας την 2η θέση στο αγώνισμα Αεροβόλου Τυφεκίου Ανδρών (536/600 ) στους επετειακούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΣΚ.Ο.ΑΛ.