Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με Κατσιμίγα ο προπονητής Γ. Καρακασίδης

Τους πρώτους εννέα υποψηφίους της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” στην περιφερειακή ενότητα της Ξάνθης παρουσίασε σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 22 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Ζ Palace» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Κατσιμίγας.

«Είναι άνθρωποι που τους γνωρίζετε, που έρχονται μέσα από την κοινωνία και εκφράζουν όλη την κοινωνία», σημείωσε ο Κατσιμίγας, «οι οποίοι έχουν θέσει τους εαυτούς τους στη διάθεση του, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο».

Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζει από τον αθλητικό χώρο ο Γιώργος Καρακασίδης, συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και συνδικαλιστής αλλά και παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και επί σειρά ετών προπονητής, ιδίως σε ακαδημίες του νομού Ξάνθης.

Μάλιστα, ο Καρακασίδης τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτήν την ιδιότητα είχε επισκεφθεί πέρυσι μαζί με τους βουλευτές και τον γραμματέα της Νομαρχιακής το γυμναστήριο «Ανάξαρχος» που οδηγήθηκε σε αναστολή λειτουργίας, λόγω έλλειψης άδειας, με αποτέλεσμα να υπάρξει τότε σκληρή κόντρα με τον δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο.