Video: Η παρουσίαση στον Μάνεση (Alpha) του Ορφέα Ξυλαγανής χάρη στον «Ξυλαγανιώτη σπορκάστερ με τα ψημμένα ορνίθια»

Η περιγραφή του Τραντάφυλλου Παπαδάκη από τον αγώνα του Ορφέα Ξυλαγανής στις αρχές της σεζόν, που είχε αναδειχθεί μέσω του ThrakiSportS και πήρε έκταση κάνοντας τον γύρο της Ελλάδας, είχε σαν αποτέλεσμα ακόμα σήμερα, τόσους μήνες μετά, να υπάρχουν αφιερώματα σε αθηναϊκά κανάλια.

Το πρωί της Κυριακής η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, που προβάλλεται στον Alpha και έχει αρκετά μεγάλη τηλεθέαση, αφιέρωσε πάνω από ένα 5λεπτο στην Ξυλαγανή, τον Ορφέα της και τον «Ξυλαγανιώτη σπορκάστερ με τα ψημμένα ορνίθια».

Ο Τριαντάφυλλος Παπαδάκης φιλοξενήθηκε με Skype από καφενείο του χωριού, έχοντας δίπλα του ορισμένους παίκτες. Παρουσίασε τα τελευταία νέα της ομάδας, από την ήττα στο Σαββατιάτικο ματς της ΕΠΣ Θράκης μέχρι την μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ Χασάν όχι στον Ολυμπιακό αλλά στον… Ελληνικό Στρατό, ενώ μίλησε και για τα περίφημα Σκόρδα Ξυλαγανής ενόψει της σκορδαλιάς που θα πρέπει να συνοδεύσει τον μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου, διαφημίζοντας έτσι την Ξυλαγανή σε όλη την Ελλάδα.Δείτε το βίντεο…