ΕΠΣ Έβρου: Εγκώμια Σταματάκη για τον «δάσκαλο» Δίγκα αλλά και από τον προπονητή του Εθνικού για το Σουφλί

Πολύ καλά λόγια είχαν να πουν ο ένας για τον άλλον, οι δύο προπονητές των φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Δίγκας έδωσε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την πορεία τους, σχολιάζοντας για τον αντίπαλό του Έβρο Σουφλίου ότι «είναι μια πολύ καλή ομάδα που μόνο τυχαία δεν έφτασε εδώ, αφού άλλωστε πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα».

Παράλληλα, χαρακτήρισε αξιοθαύμαστο τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές του. «Είμαστε υποχρεωμένοι με αξιοπρέπεια να διεκδικήσουμε το κύπελλο που είναι ο μοναδικός στόχος που έχουμε ουσιαστικά ώστε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με το κεφάλι ψηλά», είπε ο Δίγκας.

Ακόμα, ευχήθηκε να γινει ωραιο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούνν όσοι φίλαθλοι το δουν, γιατι ο τελικός πρέπει να είναι και είναι γιορτή. «Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και οχι αυτός που έχει την τύχη με το μέρος του«, κατέληξε ο Δίγκας.

«Συμφωνώ με τον δάσκαλο, τον κ Διγκα«, είπε από την δική του πλευρά ο Πασχάλης Σταματάκης και πρόσθεσε ότι η δουλειά του είναι σπουδαία στον Εθνικό και όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, αναγνωρίζουν ότι αυτό που έχει πετύχει είναι άθλος με τα δεδομένα που υπήρχαν όταν ανέλαβε την ομάδα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που μπήκαμε στον τελικο. Είναι μια γιορτή. Βέβαια, ο Εθνικός είναι το φαβορί. Είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας και δεν το ξεχνάμε αυτό. Όμως θα διεκδικήσουμε με όσο πάθος το κυπελλο, μέσα σε αθλητικά πάντα πλαίσια», είπε ο Σταματάκης.