Volley League: Σοκ στην ΑΕ Κομοτηνής μετά το σοβαρό τροχαίο Χριστόφα – Κίνδυνος να χάσει τα πλέι άουτ

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χριστόφας της ΑΕ Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να απουσιάζει όχι απλά από τους αγώνες αλλά και τις προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη με τον παίκτη να κινείται με τη μοτοσυκλέτα του και να συγκρούεται με αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησε χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση να κάνει αναστροφή.

Εξαιτίας του τραυματισμού του, ο Χριστόφας απουσίασε από την αποστολή της ομάδας την περασμένη εβδομάδα στο Βραχάτι, γεγονός που οδήγησε τον Ηλία Κρεούζη και στη χρησιμοποίηση του 16χρονου Νίκου Γκόνα ως βασικού στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό.

«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής εκφράζει τις ευχές της στον Νίκο Χριστόφα για να επιστρέψει υγιής και δυνατός στις αθλητικές του υποχρεώσεις», είχε αναφέρει τότε η ΑΕ Κομοτηνής στη σελίδα της στο facebook χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αποδεικνύεται ωστόσο, αυτές οι ευχές για να επιστρέψει υγιής και δυνατός στις αθλητικές του υποχρεώσεις είχε να κάνει με τον τραυματισμό του στο τροχαίο που προαναφέρθηκε, εξαιτίας του οποίου θα πρέπει να απουσιάζει από την δράση για περίπου ένα μήνα, ίσως και περισσότερο.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τα ματς των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απουσιάσει και από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιας, τα πλέι άουτ, πιθανότατα με αντίπαλο την προηγούμενη ομάδα του, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ακόμα και αν προλάβει ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Χριστόφας επανερχόμενος μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και με το σοκ που είναι λογικό να υπάρχει, θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο επίπεδο που θα επιθυμούσαν οι ιθύνοντες της ΑΕ Κομοτηνής…