Τριήμερο αθλητικών εκδηλώσεων από την ΠΑΕ Ποντίων για τα Παιδικά Χωριά SOS στην Θράκη

Τριήμερες εκδηλώσεις στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Θράκης σε Αλεξανδρούπολη, Σάπες και Κομοτηνή διοργανώνει αυτήν την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο η ΠΑΕ Ποντίων.

Με τον τίτλο «Νεανικές Δράσεις» που έχουν μάλιστα την στήριξη των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας, όπως προκύπτει και από την σχετική αφίσα και έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Ενωμένοι Κάνουμε την Αγάπη Πράξη», οι εκδηλώσεις ξεκινούν το πρωί της Πέμπτης από το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Εκπαίδευση Ροδόπης, από τις 10.00 το πρωί της Πέμπτης 21/3 θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής συγκέντρωση βιβλίων, ρούχων, παιχνιδιών και άλλων ειδών ενώ θα παρουσιαστούν και οι δομές των Χωριών SOS. Παράλληλα όμως θα γίνουν και επιδείξεις πολεμικών τεχνών από τον σύλλογο «Απω Ανατολή» αλλά και ασκήσεων δύναμης από τον πρωταθλητή Μπάμπη Αφεντουλίδη.

Το απόγευμα της Παρασκευής 22/3 θα υπάρξει μουσική βραδιά από και πολιτιστική βραδιά συλλόγους της περιοχής στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου. Τέλος, το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί στον πολυχώρο Fair Play θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά από παιδικές ομάδες, με σλόγκαν «παίζω μπάλα για τα Παιδικά Χωριά SOS», ενώ μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει συμβολική απονομή επάθλων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.