Ζητούνται εθελοντές για το Παγκόσμιο Κύπελλο Fina Artisting Swimming στην Αλεξανδρούπολη

Η αντίστροφη μέτρηση για το Fina Artistic Swimming World Series (Alexandroupolis Hellas Beetles Cup) έχει ήδη ξεκινήσει.

Η διοργάνωση ενός τέτοιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος απαιτεί σωστή διαχείριση, προετοιμασία, προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, αλλά και μία δυνατή ομάδα εθελοντών. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η οργανωτική επιτροπή χρειάζονται στο πλευρό τους εθελοντές που θα τους υποστηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και θα γίνουν κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού στην πόλη.

Όρεξη, μεράκι, προσήλωση στο στόχο και αγάπη για τον τόπο μας είναι τα προσόντα που πρωτίστως θα πρέπει να διαθέτουν οι άνθρωποι που θα στηρίξουν την οργανωτική επιτροπή στελεχώνοντας μια δυνατή ομάδα εθελοντών που θα είναι αναγκαία από την 1η έως τις 7 Απριλίου 2019. Η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και η γνώση ξένων γλωσσών είναι εφόδια τα οποία θα φανούν πολύ χρήσιμα.

Οι ανάγκες που είναι απαραίτητο να καλυφθούν αναγράφονται στη συνημμένη φόρμα συμμετοχής η οποία θα πρέπει να κατατεθεί έως τις 26 Μαρτίου 2019, την άλλη Τρίτη δηλαδή, στην υπεύθυνη συντονισμού των εθελοντών Αλεξάνδρα Κατσιβαρδά, ‘έφορο του τμήματος κολύμβησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 6946 222 761.

«Αν θέλεις να γίνεις αρωγός της προσπάθειας και κομμάτι των αγώνων δήλωσε τώρα συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού», επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.