Ισόπαλο με ανατροπές και τέσσερα τέρματα το «Ελ Θράκικο» των Δικηγορικών Συλλόγων Ροδόπης και Ξάνθης

Ισόπαλο 2-2 έληξε το Ελ Θρακικο που έγινε για το Δικηγορικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε αυτούς της Ροδόπης και της Ξανθης για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Δ’ Προκριματικού Ομίλου του 35ου Πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32΄ με κεφαλιά του Ουρούμη , αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 40΄ ο Τσιφλίκογλου με προβολή από μπαλιά του Αργυρίου.

Στο 50΄ ο Μπρατίδης με σουτ έκανε το 1-2 ενώ στο 82΄ ο Ουρούμης και πάλι με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 87΄ η ομάδα δικηγόρων Ροδόπης έφτασε πολύ κοντά και στο 3-2 αλλά σε σουτ του Δαλματζή η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. 

Με το αποτελεσμα αυτο η Ξανθη έφτασε στους 7 βαθμούς και η Ροδόπη στους 4, ενω με την νίκη του Βόλου επί της Ημαθιας οι Θεσσαλοι έχεουν 6 βαθμούς και κανένα οι Ημαθιώτες.

ΡΟΔΟΠΗ: Πουλακιδας, Καρα Χουσειν, Βολτσης, Μοσχακης, Ντάσιος, Μεχμέτ (Δαλματζης), Αντώνιου (Τσορπιδης, Αραμπατζίδης), Κρεβουρης, Ιτσας (Οικονομου), Κυνηγόπουλος, Ουρουμης

ΞΑΝΘΗ: Καραμανάβης, Τσαρδακλής, Ντουμπαν, Κιουτσουκ (Παυλίδης), Φιλος, Κελλης, Ναθαναηλίδης, Τσιφλικογλου (Καπζα), Μπρατίδης, Αργυρίου, Γιαλαογλου